miercuri, 2 octombrie 2013

Întrebări și răspunsuri frecvente

  • Ce reprezintă REC24?

    REC24 (Romanian Electronic Community) reprezintă singurul loc virtual din România unde toţi artiştii de muzică electronică (producători, DJ) precum şi adepţii acestui gen se adună pentru a-şi  promova lucrările, evenimentele şi numele.
  • De ce REC24?        

      Cum orice activitate creativă este considerată o artă, aşa şi muzica electronică, precum şi producţia ei, reprezintă rezultatul final dintr-un întreg proces de creaţie, având inspiraţii culturale şi sociale.. În acest caz, tânăra audiență românească are nevoie de o dezvoltare culturală prin artă şi prin muzica modernă, care avansează odată cu timpul şi tehnologia.
  • De ce să fiu membru "Romanian Electronic Community" ?

      Dacă ai ambiţie, talent şi interes, vrei să afli despre bazele producţiei, şi DJ-ing, sau pur şi simplu cauţi o muzică mai bună, atunci acesta este locul potrivit pentru toate acestea. A fi membru, pentru noi înseamnă a fi activ pe blog, în forum, precum şi în reţelele de socializare.
  • Cum devin membru al comunităţii?

      Nimic mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să ne laşi un mesaj pe pagina de CONTACT, sau de Facebook cu numele tău, o eventuală biografie despre tine precum şi un link spre platformele unde se pot găsi producţiile tale. Atfel, în cel mai scurt timp, echipa noastră va face public un articol cu prezentarea și muzica ta care desigur va apărea pe toate reţelele noastre de socializare. Dacă şi tu vei distribui prietenilor tăi postul din comunitate, şansele ca acesta să ajungă la un public mai larg, vor creşte considerabil.

Fiind o ţară liberă, fiecare poate pune orice întrebare doreşte în formularul de mai jos; răspunsul va veni foarte foarte repede.

PS: Injuriile şi alte cuvinte vulgare nu vor fi aprobate de către moderatori. Mulţumim pentru înţelegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îţi mulţumim pentru susţinerea comunităţii
×
blogger tipsblogger templatesWidget