joi, 17 iulie 2014

Dropdread - Bass Comes First


Mai sunt doar 2 zile până când Zeds Dead va aduce atmosfera electronică în boxele din Fusion Arenă | Bucureşti, fiind pentru a doua oară în România. Până atunci însă, Dropdread, Brusten şi Remember Me îşi pregătesc armele pentru un warm-up de proporţii.
Dropdread aka Silvia se număra printre pionierii scenei underground de muzică elecronica din România, scoala de la începutul anilor 2000. Istoria că DJ porneşte din sânul fostului creuzet muzical bucureştean, Web Club, o rampă de lansare pentru multe nume reprezentative în cadrul comunităţii şi astăzi. 

După o frumoasă experienţa de crew (Darkeast) alături de care şi-a descoperit propria identitate sonoră că dj, Dropdread şi-a însuşit pe rând atribuţiile de promoter full time în cadrul scenei de Jungle Drum&Bass (şi Dubstep) din Bucureşti la formarea şi creşterea căreia a contribuit aproape un deceniu, organizând (sau implicându-se) în evenimente destinate promovării sound-ului, dar şi expunerii personale că dj, precum şi a artiştilor locali alături de headlineri de talie internaţională în cele mai importante locaţii din Bucureşti. Simpatia câştigată de Dropdread atât că promoter cât şi că Dj s-a reflectat în şirul lung de petreceri memorabile precum şi în seturile energice.
Aşteptăm ca sâmbătă seara, reprezentanta Therapy Sessions Bucharest să ne prescrie cea mai electronică rețetă !
                                                             
                                                                 Facebook | Mixcloud 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îţi mulţumim pentru susţinerea comunităţii
×
blogger tipsblogger templatesWidget